AFTERPARTY NIEUWJAARSCONCERT BELOOFT WEER EEN FEESTJE

Al jaren is voor veel bezoekers van het KVA nieuwjaarsconcert de “after party” na het concert een extra reden om het concert te bezoeken. In een gezellige ambiance wordt het nieuwe jaar met veel bekenden afgetrapt. En de after party belooft ook 7 januari 2018 weer een mooie happening te worden.

Na het concert kunnen de bezoekers de expositie bewonderen, die vanuit KVA in samenwerking met Muzelinck Centrum voor de Kunsten en theater de Lievekamp in het kader van het nieuwjaarsconcert georganiseerd is. De expositie in de Lievekamp is van 21 december tot 7 januari te gratis te bezoeken tijdens openingsuren van het theater.

Maar er is zondagmiddag 7 januari nog meer te genieten.

Zo zal in de foyer van de Lievekamp Ingrid Friesen, docent op de Muzelinck, u haar kunsten als sneltekenaar laten zien. Men kan zich door haar laten vereeuwigen, echter gezien de tijd zal dit maar voor een beperkt aantal mogelijk zijn. Het is dus zaak je zo snel als mogelijk na het concert bij Ingrid te melden om kans te hebben op een mooie tekening van jezelf.

Verder wordt er muzikale invulling gegeven door Noortje Luijk en Marlou Megens (zie foto). Noortje kennen de trouwe bezoekers van het nieuwjaarsconcert van haar bijdrage in 2015 met het nummer “Puppet on a string”. Nu zal ze met haar nichtje Marlou voor een mooie muzikale sfeer zorgen in de foyer. Ze hebben al verschillende optredens als duo gegeven, o.a. K26 en tijdens Fantatival .

Zo zit er met deze twee enthousiaste talenten uit Oss muziek in de after party van het komende nieuwjaarsconcert.

Voldoende reden dus om er bij te zijn.

Heeft u nog geen kaarten voor het nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie KVA besteld dan kan dat via theater de Lievekamp of via het secretariaat van KVA. Meer informatie vindt u onder de link op deze site.