DE OSSE ANNIE, VENNA VAN DEN BOSCH, ZINGT OP NIEUWJAARSCONCERT KVA

Stadsharmonie KVA is blij dat Venna van den Bosch tussen haar drukke schoolwerk en haar optreden in de musical Annie, geproduceerd door Albert Verlinde, een gaatje heeft kunnen vinden om te zingen op het nieuwjaarsconcert van stadsharmonie KVA op 6 januari in de Lievekamp.

Venna speelt dit jaar in de musical Annie de rol van Annie. Daarmee is deze 11 jarige leerling van groep 8 uit Oijen een muzikaal talent waar heel Oss en omgeving trots op mag zijn! Venna is het zusje van Vajèn die landelijke bekendheid kreeg door haar deelname aan de Voice Kids in 2010.

Venna werkt hard aan haar theatervaardigheden, zo volgt ze lessen in zang en klassiek- en jazzballet. Ook zit ze bij Textperiment in Oss en zingt ze in de talentenklas van de Stichting Oss Cultureel, onder leiding van Floor-Anne van Vliet en Stanley Stokkermans. Met de talentenklas speelde Venna in de Osse producties zoals ‘Droomland’ en ‘Octopussy’ en dit jaar in “De revue anno nu”.

Haar musicalcarrière begon in 2009, toen zij werd uitgekozen om de rol van Martha von Trapp te gaan spelen in de musical The Sound of Music. Venna mocht samen met haar groepje de première spelen van de musical die in het Efteling Theater te zien was. De musical was zo succesvol dat de hele cast ook nog door heel Nederland toerde.

In 2010 speelde ze mee in de musical Zorro. Ze vervulde verschillende rollen zoals die van Luisa, boerenmeisje, en een van de zigeunerkinderen. Er waren verschillende regiogroepen, Venna speelde in regio zuid.

Ook heeft ze de stem van Charlie ingesproken in de televisieserie Good Luck Charlie!

Het is duidelijk; met de medewerking van Venna van den Bosch weet KVA zich komend nieuwjaarsconcert gesteund door een aanstormend Oss musicaltalent.

Bezoek ook de website van Venna en Vajèn. http://vajenvennavandenbosch.nl.

Kaarten voor het nieuwjaarsconcert kunnen à € 13,50 besteld worden bij Jan en Ineke van den Bogaart, via info@kvaoss.nl of telefonisch via 0412 62 31 26.

Daarnaast is het dit jaar voor het eerst ook mogelijk de kaarten te bestellen via de theaterkassa van de Lievekamp, www.lievekamp.nl telefoon 0412 64 89 22.