Vrienden van KVA

Waar zouden we zijn zonder vrienden? Dat geldt voor ons als persoon, maar zeker ook voor een vereniging als KVA. Want om een muziekvereniging draaiend te houden, zijn donateurs hard nodig.

Waarom zou ik vriend van KVA worden?

In 2035 bestaat KVA maar liefst 200 jaar. En ook dan willen we dat KVA op een mooie manier nog in de schijnwerpers staat. Als Vriend ondersteunt u de financiële huishouding van KVA en helpt u ons nu, maar zeker op lange termijn, te zorgen voor continuïteit. KVA is Oss' cultureel erfgoed en wij willen zorgen voor een goede sociaal culturele invulling daarvan, maar bovenal dat het voor de Osse jeugd mogelijk is en blijft om een mooie hobby te beoefenen.

Wat gaat het me kosten?

U mag zelf bepalen welk bedrag u KVA wilt betalen om Vriend van KVA te worden. Er is geen minimum-bedrag.

Wat levert het donateurschap van KVA mij op?

Via onze website www.kvaoss.nl houden wij u op de hoogte van onze activiteiten en jaarlijks ontvangt u een uitnodiging voor ons gezellige jaarlijkse Vriendenconcert. Bij een bijdrage vanaf € 100,- heeft u recht op een gratis kaart voor ons traditionele Nieuwjaarsconcert. Doneert u € 200,- of meer, dan ontvangt u zelfs twee gratis kaarten.

10 redenen

Twijfelt u nog of u donateur wilt worden? Na het lezen van de "10" redenen vast niet meer:

• 177 jaar Cultureel Oss erfgoed
  • Een toonaangevende Stadsharmonie
  • Muzikale opluistering van sociale en culturele evenementen
  • Verbondenheid tussen jong en oud
  • Door opleiding en hobby voor de jeugd een muzikale toekomst voor Oss
  • Professionele muzikale leiding
  • Instrumenten en partituren
  • Vrienden van KVA-concert
  • Ons traditionele Nieuwjaarsconcert

Maar vooral: uw liefde voor muziek!