In de harmonie spelen de meest gevorderde leden. Muzikanten met een Muziekdiploma-B of vergelijkbaar niveau zijn hier goed op hun plek. We spelen diverse soorten muziek: van klassiek tot pop.

Activiteiten

Jaarlijks hoogtepunt van KVA is het Nieuwjaarsconcert op de eerste zondag van januari in theater de Lievekamp. In een zeer gevarieerde voorstelling treedt het orkest op samen met diverse lokale artiesten met zang en dans. De waardering van het publiek blijkt telkens uit een uitverkochte Lievekamp.

Verder zijn er door het jaar heen diverse optredens, ook in de openlucht. Voor meer informatie: zie de agenda op deze site.

Repeteren

In de Binnenstad aan het Sint Barbaraplein 6 in Oss wordt elke dinsdagavond gerepeteerd van 19.30 tot 21.45 uur. De repetities staan onder leiding van Marc Kocken. Na de repetitie is er voor de verdere onderlinge contacten nog een gezellige ‘derde helft’.

Info

Heb je Muziekdiploma-B of een vergelijkbaar niveau en is je interesse gewekt dan kun je voor verdere informatie contact opnemen met onze secretaris Jo Mooren via info@kvaoss.nl.