Gisteren ontving Stadsharmonie KVA het droevige bericht dat Johan Raap op zaterdag 20 maart is overleden. Een bericht dat we al een hele tijd verwachtten te krijgen, maar dat voor de meesten wellicht toch nog vrij onverwacht komt.

Johan, of door velen ook Jan genoemd, was een markant lid van onze harmonie en door zijn uitgebreide staat van dienst binnen de vereniging (actief in harmonie, Opmaat, studieorkest, oud-bestuurslid en van de kapel, om maar wat te noemen) bij vrijwel iedereen binnen de club bekend.
Zelfs voor de recentste KVActueel die begin maart verscheen, heeft Johan – als betrokken oud-redacteur van het verenigingsblad – vanuit de hospice nog een bijdrage geleverd.

Natuurlijk zullen we als vereniging, in overleg met de familie, kijken wat we binnen de huidige coronamaatregelen kunnen doen om voor Johan een gepast afscheid te verzorgen.

Het bestuur en de leden van stadsharmonie KVA spreken hun oprechte deelneming uit aan de kinderen, kleinkinderen en overige familieleden van Johan Raap.