KamerOsso bestaat uit een enthousiaste en gemotiveerde groep strijkers en blazers. Wij streven naar een bezetting van viool, altviool, cello, contrabas, hobo, fluit, klarinet, fagot en hoorn. Afhankelijk van het repertoire kan dit worden uitgebreid met meerdere instrumenten en slagwerk.
Het repertoire is in principe klassiek maar een uitstapje naar bijvoorbeeld filmmuziek of een pittige tango wordt zeker niet geschuwd.
Muziek maken en op muzikaal gebied groeien vinden wij heel belangrijk maar dat gaat hand in hand met vriendschap en gezelligheid.
Het orkest begon jaren geleden als Kamerorkest bij de Muzelinck en heeft zich nu aangesloten bij KVA.
Om in KamerOsso te spelen is B-niveau nodig.

Activiteiten

KamerOsso geeft diverse concertjes op verschillende locaties en werkt ook heel graag samen met solisten en bijvoorbeeld koren.

Repeteren

KamerOsso repeteert iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in basisschool Het Baken aan De Vlasakkers 3 in Oss. In de schoolvakanties is er geen repetitie.
De repetities staan de ene week onder leiding van dirigent Jeroen Geurts en de andere week werkt het ensemble samen aan het repertoire en/of andere zaken om op muzikaal gebied te groeien,

Informatie

Speel je viool, altviool, cello, contrabas, hobo, fluit, klarinet, hoorn of fagot dan nodigen wij je van harte uit eens kennis te komen maken. Ons mooie orkest wil heel graag nog flink groeien.
Voor meer info kun je mailen naar KamerOsso@kvaoss.nlĀ of bellen met Henny El Awadi op 06-12047882. Volg ons ook op Facebook