Vandaag viert klarinettist Jo Linsen zijn 85ste verjaardag. Toen Jo in 1981 lid werd van Stadsharmonie KVA, begon hij – net als vele andere leden – bij het Studieorkest van KVA. Vanuit zijn woonplaats Heesch reed hij elke vrijdagavond met enkele jeugdleden die ook uit Heesch kwamen naar de repetitie.

Behalve spelend lid is Jo ook secretaris geweest en is hij ook altijd beschikbaar om zaken mee aan te pakken. Bijvoorbeeld rondom het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert, maar ook de instrumentenruimte van KVA werd door Jo van functionele stellages voorzien, toen de vereniging haar intrek nam in De Binnenstad.

Hoewel zijn gezondheid hem de laatste tijd wat in de steek heeft gelaten, blijft Jo vol goede moed en houdt hij hoop om binnenkort zijn hobby weer op te kunnen pakken. Bij Stadsharmonie KVA, maar ook bij het Maaslands Senioren Orkest, waar hij ook een graag geziene muzikant is. Binnenkort verhuist hij met zijn vrouw Hennie naar een nieuwe woning in Heesch.

Jo, het bestuur en de leden van Stadsharmonie KVA feliciteren jou van harte met jouw verjaardag en spreken de hoop uit dat we je snel, in goede gezondheid, weer kunnen begroeten op een repetitie of bij een uitvoering. Maak er vandaag een hele mooie dag van. Proficiat!