Omdat ons traditionele nieuwjaarsconcert vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan, zond Dtv, op zondag 3 januari, een compilatie uit van voorgaande edities van het het KVA-nieuwjaarsconcert.

Na de compilatie, die werd voorafgegaan door de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Wobine Buijs, ontvingen we van verschillende kanten positieve reacties. Kijkers, waaronder enkele (oud)leden, vrienden en sponsoren van KVA, lieten ons weten aangenaam verrast te zijn door het alternatieve programma dat door de KVA-nieuwjaarscommissie – onder leiding van André van Veghel – was samengesteld. Iedereen was het er over eens dat dit onder de gegeven omstandigheden een prima alternatief was. Tevens sprak men de hoop uit dat er in 2022 weer een normaal nieuwjaarsconcert kan plaatsvinden in de Lievekamp.

Uitzending gemist?

Heb je de uitzending van het KVA-nieuwjaarsconcert gemist, of wil je de uitzending nog eens terugzien? Dat kan via het YouTube-kanaal van Stadsharmonie KVA of via de website van Dtv.

De link om het concert te bekijken is inmiddels ook verspreid binnen de verzorgingshuizen in de regio zodat ook de bewoners kunnen genieten van onze muzikale aftrap van het nieuwe jaar!