Na het annuleren van het KVA-Nieuwjaarsconcert van 2021 kan ook het nieuwjaarsconcert van 2022, vanwege de geldende coronamaatregelen, tot onze spijt niet doorgaan. Daarom zal op zaterdag 1 januari om 14.00 uur op Dtv een compilatie worden uitgezonden met fragmenten uit eerdere nieuwjaarsconcerten van Stadsharmonie KVA.

Compilatie

Net als vorig jaar was Dtv direct bereid om de compilatie uit te zenden. Dat gebeurt op Nieuwjaarsdag, direct na de toespraak van burgemeester Buijs-Glaudemans. De 43 minuten durende compilatie werd samengesteld uit eerdere opnames en is een huzarenstukje van de KVA-leden Felix Verlaar en André van Veghel. Het is een andere compilatie dan die in 2021 werd uitgezonden.

Kijkers met een ZIGGO-abonnement vinden Dtv op kanaal 41 en KPN-klanten op kanaal 1339.

Na de uitzending op Dtv zal de compilatie ook te zien zijn op de Dtv-website en het YouTube-kanaal van KVA.

Een alternatief concert?

We hadden als muziekvereniging hard gewerkt en lagen op schema om het publiek te trakteren op een prachtig muziekspektakel op het podium van een uitverkochte zaal. Tot de coronamaatregelen het ons onmogelijk maakten om nog verder te repeteren. Bovendien zouden we vanwege de maximale bezetting van de theaterzaal ook veel kaarthouders moeten teleurstellen. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden van een voorjaarsconcert in De Lievekamp. Daarover binnenkort mee informatie.

De kaarten voor het afgelaste nieuwjaarsconcert van 9 januari blijven geldig voor het concert van 8 januari 2023.