Het afgelopen jaar was het vanwege alle beperkende maatregelen niet mogelijk om een nieuwjaarsconcert in theater De Lievekamp te organiseren. Uit de opnames van eerdere nieuwjaarsconcerten werd daarom een compilatie gemaakt die door Dtv werd uitgezonden. Maar niets haalt het bij de sfeer en de beleving van een écht concert. We zijn daarom blij u op 9 januari 2022 weer te kunnen begroeten.

Repetities

Inmiddels zijn de repetities in alle geledingen van de vereniging in volle gang, om op zondag 9 januari 2022 weer een mooie, muzikale theaterbeleving te kunnen presenteren. Stadsharmonie KVA, onder muzikale leiding van Marc Kocken, speelt bijzondere composities vanaf het moment van de eerste LP’s en de moderne geluidsdragers voor het grote publiek, tot aan de huidige tijd met het streamen van muziek via het internet. Laat u meevoeren in een muzikale tijdreis, waarin het programma weer een muzikaal feest garandeert.

Lokaal talent

Zoals gebruikelijk in onze muzikale traditie wordt er ook dit nieuwjaarsconcert weer samenwerking gezocht met lokale talenten, zoals zanger Mick van Haaren, gitarist Rolf van Meurs, de jeugd van ‘Werk In Uitvoering – 100% Musical”, multi-talent Hester Visscher en de danseressen van Balletschool Dimphy.

Toegangskaarten

Als u deze muzikale theatervoorstelling niet wilt missen, is het gezien de volle zalen die het KVA-Nieuwjaarsconcert gewoonlijk trekt, verstandig om tijdig uw toegangskaarten te bestellen. Dat kan via de theaterkassa van Theater de Lievekamp (0412 – 648922) of via Stadsharmonie KVA (kaarten@kvaoss.nl).

Wij zijn blij als u er 9 januari (weer) bij bent in de Lievekamp!