Hoewel aan de meeste Coronamaatregelen gelukkig een einde lijkt te komen en we al weer kunnen uitzien naar de start van de wekelijkse repetities, kwamen de versoepelingen toch nog niet snel genoeg om een KVA On Stage in de Muzelinck met live publiek mogelijk te maken. Maar de KVA On Stage-commissie, bestaande uit Anne-Marie, Jo, Joyce en Marc, ging niet bij de pakken neerzitten en organiseerde een online alternatief.

Oproep

De organisatie riep de muzikanten uit alle geledingen van Stadsharmonie KVA op om filmpjes in te sturen met opnames van muziekuitvoeringen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want het resultaat was een flink aantal inzendingen. Een scala aan mini-optredens: solo’s, duo’s, een trio, een kwartet, een kwintet en zelfs het voltallige beginnersorkest Opmaat gaf acte de presence. Van aanstormende talentjes uit de Blazersklas tot de eminence grise van het Harmonieorkest. Heerlijk om weer zoveel positieve energie bij elkaar te zien.

Teams

Vanavond, 28 mei 2021 om 19.30 uur – een half uur nadat we tijdens de Corona-persconferentie van minister-president Rutte hadden gehoord dat de buurthuizen weer open mogen en we dus weer kunnen gaan beginnen met de repetities – werden de opnames gepubliceerd op het KVA Youtube-kanaal. Leden van de vereniging kwamen in een Team-meeting bij elkaar op samen naar de uitzending te kijken en te applaudisseren. De montage van alle losse filmpjes werd gedaan door Sjoerd van den Berg van het Harmonieorkest.

Uitzending gemist?

Heb je de uitzending van KVA On Stage 2021 gemist of wil je deze nog eens terug zien? Dat kan via de onderstaande link of via het Youtube-kanaal van KVA Oss.