Na de succesvolle bingoavond van 19 februari vond er op vrijdag 9 april opnieuw een online spelletjesavond plaats voor leden van Stadsharmonie KVA en hun familieleden. Een pubquiz waaraan maar liefst tien verschillende teams deelnamen.

Tien teams

Uit de deelnemers die zich voor de pubquiz hadden aangemeld, werden tien teams samengesteld. Zoals dat hoort bij een echte pubquiz, hadden alle teams creatieve namen bedacht, zoals De Borrelnootjes, Lucky Trumpet 7, The Saxies, De Roode Muzikanten, Paralellopipidum, Effe wACHTen, DuVi, Half Zwaar Koper, Kakofonie en De Kwekers.  De organisatie en presentatie van de pubquiz was in handen van Bart en Bianca Ugen, die de deelnemers meenamen op wereldreis. Tijdens de vliegreis werden verschillende werelddelen aangedaan waar vragen moesten worden beantwoord.

Winnaars

De pubquiz werd gewonnen door het team dat was samengesteld uit de gezinsleden Anne-Marie, Eric, Daan en Thijs Thielens, die zich voor deze gelegenheid hadden versterkt met hun sidekick Geerten Broeckaert. Voor de winnaars was er een kadobon van muziekhandel Schreeven uit Nijmegen.

Stadsharmonie KVA kan opnieuw terugkijken op een geslaagde verenigingsactiviteit, waarmee de onderlinge contacten op een leuke manier in stand worden gehouden, nu het samen muziek maken helaas nog niet mogelijk is. Hopelijk komt er snel een einde aan de coronapandemie, zodat we elkaar ook weer op de repetities kunnen ontmoeten om dat te doen waar we toch allemaal het meeste plezier aan beleven: samen muziek maken.