Met een jubileumjaar waarin de plannen jammer genoeg door de Corona crisis geen invulling hebben gekregen, is KVA gelukkig nog wel muzikaal actief. Er wordt hard gerepeteerd, al is het in twee groepen, voor het realiseren van het “alternatieve” nieuwjaarsconcert. Het enthousiasme in Oss om KVA hierbij te steunen is groot!

Zo reageerde ook muzikaal talent Mick van Haaren enthousiast op de vraag of hij aan het nieuwjaarsconcert wilde meewerken en bleef hij enthousiast toen duidelijk werd dat een live concert in de Lievekamp er dit jaar niet in zat. Mick gaat voor de registratie You never walk alone en Blij dat ik je niet vergeten ben zingen. De eerste repetitie met Mick was afgelopen dinsdagavond.

Singer-songwriter

De 23 jarige Heeschenaar heeft als singer-songwriter al vele optredens gedaan, samen met zijn band The Velvet Roses. Mick studeert aan de Rockacademie in Tilburg. Muziek is de rode draad in zijn leven. Hij omschrijft zijn stijl als Americana / Alternatieve Country. Mick heeft al eerder met blaasorkesten samengewerkt zoals met de Fanfare in Heesch en de harmonie van Well. Kijk ook op www.mickstender.com. Ook op YouTube zijn filmpjes van Mick geplaatst.

Laten we hopen dat Corona voor niet nog meer beperkingen gaat zorgen en dat KVA het plan, van een via Dtv uit te zenden nieuwjaarsconcert, kan realiseren.