Stadsharmonie KVA is weer volop bezig met de voorbereidingen van het traditionele Nieuwjaarsconcert, op 8 januari 12.00 uur in theater de Lievekamp.

Streaming bleek afgelopen 2 jaar de mogelijkheid om invulling te geven aan een al meer dan 40-jarige traditie, maar dit jaar hopen de leden van Stadsharmonie KVA, onder muzikale leiding van Matthias van Nispen, u weer te ontmoeten in de Lievekamp.

Niets haalt het bij de sfeer en beleving van een live concert!

Afgelopen 2 jaar hebben velen Nederland beter leren ontdekken en kennen. Men werd soms verrast door de schoonheid van bijvoorbeeld natuur en cultuur die Nederland te bieden heeft. Zeker ook op muzikaal gebied!

Voor Stadsharmonie KVA een reden om, bij de muzikale aftrap van het nieuwe jaar, u te verrassen met muziek die zijn oorsprong heeft in ons Koninkrijk. Een land met muzikaal een rijke geschiedenis en boeiend heden, en daarmee een garantie voor een feest van herkenning.

U mag zich weer verzekerd weten van een programma met zang, dans en theatrale verrassingen door samenwerking met talenten uit Oss en omgeving. Er wordt dit jaar medegewerkt door Berra Tuana, René Habraken, de jeugd van “Werk in Uitvoering” van Zanghuis Hester (Visscher), de dansers van Balletschool Dimphy en een combo wat het harmonieorkest dit jaar ondersteunt.

Indien u kaarten voor dit concert wilt bestellen dan kan dit via de site  van theater de Lievekamp Nieuwjaarsconcert – Stadsharmonie KVA 08-jan-12-00 – De Lievekamp

of door het sturen van een email naar KVA via kaarten@kvaoss.nl. 1st rang €15,00 2de rang €13,50.

Bestuur en leden van Stadsharmonie KVA ontvangen u graag 8 januari 2023 in de Lievekamp.