Net als voorgaande jaren doet Stadsharmonie KVA ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubsupport Actie. Klanten van de Rabobank Oss Bernheze kunnen vanaf 5 oktober hun stem uitbrengen.

Iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, willen wij dan ook van harte uitnodigen om een stem op ons uit te brengen. Naast het uitbrengen van een stem op Stadsharmonie KVA kan ook worden gestemd op het Steunfonds KVA of het Piet Verbruggenfonds.

Steunfonds KVA

De Stichting Steunfonds KVA is in 2008 opgericht in het kader van het 175-jarig jubileum van de stadsharmonie KVA met als lange termijndoelstelling om als steunorganisatie een structurele financiƫle stroom te genereren voor het ondersteunen van bijzondere muziekprojecten binnen de regio Oss. Het educatief muziekproject Windkracht6, wat op verschillende Osse scholen ondersteund wordt door vrijwilligers vanuit KVA, geeft kinderen op deze scholen de mogelijkheid om, nagenoeg zonder kosten, een jaar lang les te krijgen op een instrument naar keuze. Tijdens het schooljaar krijgen de kinderen de eerste muziektheorie en praktijklessen en ervaren het plezier wat samen muziek maken kan brengen. Dit brengt kosten met zich mee en daar vragen wij nu ondersteuning voor.

Piet Verbruggen Fonds

Het doel van de Stichting Piet Verbruggen Fonds is het voor Stadsharmonie KVA mogelijk te maken nieuwe muziekinstrumenten voor haar leden aan te kunnen kopen. Ook wordt de Stichting gebruikt om individuele leden te ondersteunen door een bijdrage te schenken bij de aankoop van een eigen instrument. Het te ontvangen bedrag zal worden besteed aan de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de kinderen op de basisschool die meedoen aan het project “Blazersklas” waar zij op kosten van Stadsharmonie KVA op de vrije woensdagmiddag muziekonderwijs ontvangen en leren spelen op een door de vereniging verstrekt instrument.

Alvast hartelijk dank voor uw stem en steun!