EEN CONCERT, SPECIAAL VOOR KINDEREN

Leef mee met een spannend muzikaal verhaal over strijd tussen verschillende instrumenten. Wie klinkt het mooist, wie kan het hardst? Oei oei, dat loopt aardig uit de hand. Zou het nog goed komen?

Maar KVA geeft het concert niet alleen vóór kinderen, er is ook een belangrijke rol voor ze weggelegd. Ze moeten een handje (en voetje) helpen én krijgen allemaal een instrumentje waarmee ze onderdeel gaan worden van het orkest. Natuurlijk speelt KVA ook een lied dat ze zeker allemaal kennen van sociale media en waarmee meezingen en -klappen mag.

KVA krijgt medewerking van de bekende Jeugdtheatermaker Bram van Beusekom. Bram’s motto is ‘In je verbeelding kan je alles’. Hij wil kinderen aanmoedigen zichzelf te zijn en ondeugend te blijven en zo de verbeelding van kinderen levend houden én volwassenen uitdagen weer net zo open te kijken als de kinderen. Door zijn humor en speelse energie weet Bram zijn publiek te prikkelen en mee te nemen op een reis door ieders eigen verbeelding.

Na afloop van dit muzikale spektakel kunnen de kinderen zelf ook echte instrumenten proberen. Lukt het om geluid te krijgen uit zo’n glimmende trompet? Hoeveel klepjes heeft zo’n klarinet nou, gaan je vingers daarvan niet in de knoop?

Het concert is bedoeld voor kinderen van ongeveer 8 tot en met 12 jaar.

Zondag 16 april 2023Aanvang 13.30 uur
Het Hooghuis, locatie Zuid
De Ruivert 5, 5343 CM Oss

Voor kinderen is het helemaal gratis, incl. limonade, iets lekkers en een muzikaal cadeautje.                                                                                                         Volwassenen betalen € 3,- incl. een kopje koffie of thee.

 

Bestel snel de kaarten want vol=vol!

Stadsharmonie-kva-oss.weticket.com of scan de QR-code op de afbeelding met je telefoon