Wil je werken aan je niveau en spelen in een leuk orkest? Dan zit je goed bij het studieorkest van KVA!

Met een HaFaBra-A diploma kun je meespelen in het studieorkest van KVA. Als je lang genoeg hebt geoefend en het B-diploma hebt behaald, kun je overstappen naar de harmonie. Heb je vroeger een instrument bespeeld en wil je dat weer gaan doen, maar speel je niet meer helemaal op je oude niveau? Ook dan ben je van harte welkom in ons studieorkest.

Activiteiten

Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van klassieke stukken tot nummers uit musicals. Na regelmatig oefenen worden de nummers uitgevoerd voor publiek. Denk aan een zomerconcert buiten, het jaarlijkse concert in de Groene Engel en natuurlijk ook het Nieuwjaarsconcert, samen met de harmonie.

Om elkaar beter te leren kennen doen we ieder jaar samen met Opmaat iets gezelligs zonder onze instrumenten, zoals een uitje naar een dierentuin of pretpark. Er valt dus voldoende te beleven!

Repeteren

In De Binnenstad, Sint Barbaraplein 6 Oss, vinden vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur de repetities plaats.

Info

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Neem contact op met Joyce Vlak via e-mail: joyce.vlak@gmail.com of telefonisch: 06-24146909 of loop eens binnen tijdens een repetitie.